Agromir este partenerul dumneavoastra de încredere care are competența, forța și experiența necesară pentru a răspunde nevoilor complexe și pentru a va oferi soluții care garantează siguranță și confortul. Echipa tanara este dornica sa va ofere informatii despre utilizarea in mod corect a anvelopelor.

Viziune

Cifra de afaceri, importanța și cota de piață a companiei Agromir crește de la an la an, reflectând consecvența cu care rămânem în permanență fideli valorilor noastre.

Produse și servicii pentru toate cerințele

In urma experientei acumulate cu clientii si consumatorii suntem in masura sa oferim produsele si serviciile care se potrivesc cel mai bine pe cerintele clientilor. Suntem informati cu noutatile din domeniu iar portofoliul de produse este actualizat in permanenta, astfel incat sa oferim oricarui client solutia perfecta. Dorim sa mentinem o relatie apropriata atat cu clientii cat si cu furnizorii nostrii care sa aduca avantaje reciproce.

Respect pentru oameni, pentru comunitate și mediu

În activitatea noastră punem accent pe respectul pentru oameni, comunitate și mediu. Preocupările noastre se îndreaptă spre dezvoltarea regiunii unde activăm precum și spre un comportament corect în afaceri. Dorim să fim recunoscuți prin ținuta și codul nostru moral dedicat comunității.