Politica GDPR

AgroMir vă aduce pune în aplicare Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Datorita faptului că dorim să vă protejăm datele personale și să creăm un parteneriat de încredere care să vă permită controlul asupra propriilor date, vă aducem la cunoștință cum vom proteja datele dvs personale și cum vom aplica prevederile Regulamentului European.

Doresc să fac o comandă, care sunt datele personale pe care le veți utiliza?

În momentul efectuării unei comenzi vă vom solicita următoarele date: numele, prenumele, adresa de livrare, adresa de email.

Când veți utiliza datele mele personale?

Datele dvs personale vor fi utilizate în scop legitim, acela de a vă furniza produsele comandate. De asemenea pot fi încheiate contracte de prelucrare a datelor personale, dacă vă exprimați opțiunea în acest sens.

Ce presupune încheierea unui contract de prelucrare a datelor personale?

Dorim să vă oferim cele mai bune oferte sau să vă informă asupra produselor/serviciilor personalizare și cât mai apropiate de interesele și preferințele dvs. Acest lucru îl putem face prin folosirea unor raspunsuri automate, mail marketing sau prin oferte personalizate în achiziționarea de anvelope Agricole, industrial sau automobil.

Vom ține cont de opțiunile dvs exprimate pe site-ul www.anvelope-sh.ro. Refuzul de a furniza datele dvs personale pentru a procesa comanda și expedia produsele comandate prin intermediul magazinului online va determina imposibilitaea finalizării unei comenzi.

Aveți opțiune de a vă șterge datele personale sau contul create pe site-ul www.anvelope-sh.ro în cazul în care doriți acest lucru.

Datele mele personale vor fi înstrăinate?

Conform reglementărilor în vigoare societatea are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai în scopurile menționate de dvs, datele personale. Acestea voi zi utilizate de către angajații societății și furnizorii de servicii de curierat.

În cazul în care autoritățiile publice, organelle judiciare sau alte aspecte legale vor fi solicitate în scopuri legitime, este posibil să furnizăm datele dvs către autoritățile publice, doar în cazul în care suntem somați să oferim datele, asigurându-ne că instituim garanții adecvate pentru a vă proteja datele.

Cat timp rămân salvate datele mele personale?

Datele dvs personale râman salvate pe toată perioada contractuală/pe o perioadă de 5 ani de zile. După finalizarea acesteia, datele sunt prelucrate conform prevederilor legale aplicate în domeniu, dar fără limitare, la dispozitiile privind arhivarea.

Care sunt drepturile dvs. si cum pot fi exercitate?

Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului beneficiati de drepturi aditionale. Iata lista completa a drepturilor pe care le aveti:

 

• Dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dvs. personale;

• Dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;

• Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;

• Dreptul la restrictionarea prelucrarii - puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;

• Dreptul de opozitie – puteti sa va opuneti, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;

• Dreptul la portabilitatea datelor - puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;

• Dreptul de a depune plangere - puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

• Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs., vi-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;

• Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si puteti contesta decizia.

 

Va puteti exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari pe adresa de email office@agromir.ro sau la sediul societății pe bulevardul Independenței 67, Baia Mare 430071 .

Pe langa acestea am numit un Ofiter pentru Protectia Datelor care poate fi contactat daca exista nelamuriri cu privire la orice aspect ce tine de protectia datelor personale, prin transmiterea unei cereri la datele de contact anterior mentionate.

 

Trebuie sa stiti ca informatiile complete si permanent actualizate privind prelucrarea datelor personale le veti putea in contul dvs pe site-ul www.anvelope-sh.ro  . De asemenea, ne puteti suna oricand si cere mai multe detalii la numarul de contact 0747 525 773